این هورمونها مسئول ایجاد ویژگیهای مردانه مانند موی صورت و بدن هستند.
کاشت مو پیشانی خانمها و تاثیر آن در زیبایی+هزینه و عوارض آن
همیشه پیشگیری بهتر از درمان است. پس برای جلوگیری از ریزش مو پیشگیری مهمترین توصیه است. مو هم مانند هر قسمت و هر عضو دیگری از بدن نیاز به مواد غذایی کافی دارد تا بتواند رشد کند و از سلامت خوبی برخوردار شود.
دکترتو یک وبسایت سلامتمحور است که از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در بازار سلامت الکترونیک ایران آغاز کردهاست. ما در کنار فعالیت به عنوان یک مرجع نوبتدهی پزشکان، سعی میکنیم با تولید مقالههای علمی و معتبر در حوزه پزشکی در مجله سلامت دکترتو، دانش عمومی جامعه را نسبت به مسائل سلامت افزایش دهیم.
پیش از اینکه بیشتر بررسی کنیم که آیا هورمونها میتوانند باعث ریزش مو شوند یا خیر بهتر است کمی به آمارهای ریزش مو در زنان و مردان اشاره کنیم.
دارو: مصرف برخی از داروها ریزش موی هورمونی ایجاد میکند. داروهای درمان فشارخون، افسردگی، آکنه، ضدبارداری و روشهای درمانی چون شیمی درمانی و پرتودرمانی هم باعث ریزش مو میشوند.
درست مانند موهای سر، موهای ریش و سبیل هم دارای یک چرخه طبیعی رشد است. چرخهی رشد موهای ریش هم دقیقا مانند مراحل رشد موهای سر شامل سهفاز آناژن (مرحله اول رشد موهای صورت)، فاز کاتاژن (مرحله گذار غیرفعال) و فاز تلوژن است که عموما ریزش طبیعی ریشها در این مرحله است.
بیشتر بخوانید: ۷ علت اصلی خارش پوست سر و راه درمان آنها
کتاب نیک سرشت راهنمای تبدیل شدن به والدی که می خواهید باشید اثر بکی کندی نشر میلکان
شیمیدرمانی دلیل مهم دیگر ریزش موی صورت آقایان است. آلوپسی ناشی از شیمیدرمانی در آقایان که میتواند موجب ریزش موی مردان شود، ممکن است در صورت و روی ریشها اثر بگذارد.
بیشتر بخوانید: روغن آرگان چیست و چه خواصی برای پوست، مو و ناخن دارد؟
ممکن است متوجه افزایش ریزش مو شوید که به طور ناگهانی رخ می دهد، موهای کوتاه یا شکسته یا ریزش موی درمان ریزش مو و رویش مجدد تکه تکه بسته به انواع ریزش مو .
مصرف بیشتر سبزیجات، گوشت بدون چربی، غلات کامل، مصرف ویتامینها و ماهی میتواند به کاهش تأثیرات منفی مشکلات پوستی و ریزش ریش کمک کند.
با افزایش سن مردان و زنان دچار ریزش مو شده و موهای آنها نسبت به دوره جوانی کم پشت تر می گردد اما درصد مردان در ریزش موی ارثی و طاسی بالتر از زنان است.